Πώς να αναστείλετε απεσταλμένα emails στο Gmail απο το Android


Πώς να αναστείλετε απεσταλμένα emails στο Gmail απο το Android

Το χαρακτηριστικό unsend  της έκδοσης desktop του Gmail, μας έχει σίγουρα σώσει μερικές φορές από ντροπιαστικές καταστάσεις. Τώρα, το χαρακτηριστικό έχει ενεργοποιηθεί και για την επίσημη εφαρμογή του Gmail για κινητά στην πλατφόρμα Android.

Σύμφωνα με το Android Police, η λειτουργία “unsend” θα εμφανίζεται στην επίσημη εφαρμογή από την έκδοση 8.7 και μετά. Αν δεν έχετε ενημερώσει την εφαρμογή σας, κάντε λήψη της τελευταίας έκδοσης από το Google Play Store. Εάν η λειτουργία εξακολουθεί να μην είναι ορατή σε εσάς, μπορείτε να προσπαθήσετε να σβήσετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε ξανά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία unsend στην εφαρμογή Android Gmail;

  • Γράψτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εισάγετε τη διεύθυνση του παραλήπτη για να το στείλετε.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή αποστολής.
  • Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα δείτε μια επιλογή ‘Cancel‘ δίπλα στην επιλογή ‘Sending‘. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτή την επιλογή για να ακυρώσετε την αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Αν έχετε ήδη στείλει το μήνυμα, αλλά θέλετε να αναστείλετε την αποστολή, τότε πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή ‘Undo‘ στο κάτω μέρος της οθόνης. Κάνοντας κλικ σε αυτό θα επιστρέψετε στη σελίδα σύνθεσης μηνύματος. Το κουμπί unsend θα είναι διαθέσιμο για 10 δευτερόλεπτα μετά την αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αφού παρέλθει αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει τρόπος να ανακαλέσετε το email.

 

πηγή: secnews.gr